A început Postul Mare, iar acest lucru e cât se poate de vizibil pe străzile marilor oraşe! Potrivit Institutului pentru Cercetarea Cozilor, coada medie la şaormării a scăzut de la 8 la 6 burtoşi, cel mai mic nivel de la Marele Veganism din 2016.

coada_saorma_postul_pastelui.jpg
"Dacă mă întrebi pe mine, postul e un moment bun să cumperi şaorma. Rareori ai norocul să aştepţi atât de puţin. Practic, la orice şaormărie, în mai puţin de 10 minute poţi să-ţi înfigi faţa în maglavaisul ăla usturoiat", spune Aurel, coordonatorul studiului.

"Există, fireşte, şi efecte adverse ale postului. Ieri, la Dristor, un burtos local a stat un sfert de oră de vorbă cu şaormarul încercând să obţină una mare cu de toate da' care să fie totuşi de post. În condiţiile alea, coada era cât pe-aci să scape de sub control", adaugă cercetătorul.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Monday, 11.03.2019 19:45 Monden

National Cinematografic