Se vede că a venit primăvara! Un vegan a mâncat atâtea urzici încât dacă îl atingi, te pişcă

Cu toţii ne bucurăm că au apărut în pieţe urzicile şi leurda, însă unii duc pasiunea pentru verdeaţă şi mai departe! Ştefan Tănase, un tânăr din sectorul 3 al Capitalei, a mâncat în ultimele câteva zile atâtea urzici, încât însuşi ADN-ul său a suferit modificări. În prezent, o simplă atingere din partea tânărului poate provoca usturimi grave.

“Ştefan e vegan, iarna e mai grea pentru el, dar când au apărut urzicile în piaţă a început să rumege cu frenezie”, spune Mihai, colegul de cameră al lui Ştefan. “I-am zis, frate, ia-o mai uşor, dar n-a vrut să mă asculte. Azi, nu ştiu ce mi-a venit de l-am bătut pe spate. M-am trezit cu mâna umflată şi roşie, şi mănâncă ca dracu. Jur că nu-l mai ating toată primăvara.”

“Tânărul e sănătos, dar n-am văzut niciodată aşa o transformare! Parcă şi pielea i s-a înverzit, iar în loc de părul obişnuit, de mascul în floarea vârstei, corpul lui Ştefan e acoperit cu nişte perişori urticanţi, întocmai precum anumite specii de plante”, explică un medic care l-a consultat pe bărbat.

“Vestea proastă e că, la vară, efectul înţepător va fi şi mai puternic, iar către toamnă ar putea înflori. Vestea bună e că tânărul poate păstra apa în care face baie, e un ceai cu importante proprietăţi medicinale.”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
17 martie 2017 03:03
Citește mai mult despre: primavara urzici vegani

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult