Cozi interminabile în cele mai multe malluri din Capitală, în fața magazinelor de șosete. Presați de iminența sezonului cald, cocalarii bucureșteni se înghesuie să-și cumpere cele mai noi șosete, pe care le vor purta la șlapi.shopping_sosete.jpg

Doar un sărac s-a risca să fie văzut cu șosetele de anul trecut, pentru că s-ar face de râs pe viață față de alți cocalari, și aceștia ar putea să-l ia la mișto sau chiar să-și bată joc de el, cu apelative de genul ”profesore”.

Într-un mall din Pantelimon a fost și o bătaie, pentru că un cocalar ar fi epuizat de unul singur stocul de șosete în carouri stil invisible, care merg cel mai bine la papucii Adilette albi, un must have în orice situație care implică melteni.

Cocalarii s-au organizat exemplar. Au prioritate cei cu sandale de piele și BMW X6, regii pe cocălăreală, cum sunt numiți de românii invidioși.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Ionut | Saturday, 19.05.2018 13:07 Monden

National Cinematografic