Se vede că unele firme le-au dat liber femeilor de 8 Martie. În București s-a circulat azi impecabil

În București, azi a fost într-o bună măsură și ziua bărbaților, nu doar a femeilor. Asta pentru că traficul în Capitală s-a desfășurat azi în condiții excelente, spre evidenta bucurie a șoferilor. ”A fost efectiv o plăcere să conduc azi”, exultă un bucureștean. ”Nu-mi dau seama ce s-a întâmplat, dar sper ca mâine să se circule tot așa de bine.”

Explicația pentru traficul de azi e cât se poate de simplă: unele firme le-au dat liber angajatelor de 8 Martie, astfel că acestea nu au mai fost cu mașinile la job. Așa că azi nu s-au regăsit în trafic mașinile care schimbă benzile aiurea, cele care schimbă prost vitezele și le moare motorul sau mașinile care nu pleacă la semafor nici când e verde, că persoana de la volan este preocupată să se fardeze.

De asemenea, tot azi s-a înregistrat un timp mediu pentru parcat mașina de 17 ori mai mic decât într-o zi normală. ”Ne-am obișnuit toți să dăm vina pe infrastructură, dar se pare că motivele pentru care se circulă atât de prost în București sunt mult mai complexe”, spune reputatul urbanist Decebal Popescu. ”Trebuie doar să recunoaștem problema și să-i spunem pe nume. Mă rog, nu azi, că e ziua lor, dar de mâine încolo.”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de Calin
8 martie 2017 16:53
Citește mai mult despre: Bucuresti trafic ziua femeii

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult