Ghinion teribil pentru proprietarii de baruri și cluburi din Centrul Vechi. Pentru că bucureștenii și-au cheltuit azi banii pe produse despre care doar presupun că au fost la preț redus de Black Friday, prin Centrul Vechi bate vântul în această seară.

centrul_vechi_pustiu.jpg ”Cred că am avut un singur client toată ziua, care a băut o apă plată și pe care a plătit-o în monede”, se plânge un patron de club. ”Au mai venit și niște pițipoance, dar cum astea nu au niciodată bani, au plecat imediat ce au văzut că nu sunt fraieri pe care să-i combine ca să le cumpere băutură. S-au dat la chelneri și, văzând cu nu le merge, au plecat acasă.”

Un singur bar pare să aibă clienți, dar asta doar pentru că patronul a anticipat ce se va întâmpla de Black Friday. ”Am anunțat încă de acum o lună că în următoarele seri de după Black Friday la noi se va bea și mânca pe datorie”, a explicat patronul. ”Cine n-are bani să-și plătească consumația, îl trecem pe caiet și o rezolvăm mai încolo. Hai noroc!”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Friday, 18.11.2016 20:57 Monden

National Cinematografic