Secrete din culise: Canapeaua de la Capatos, arsă și înlocuită după fiecare emisiune

Dezvăluiri incendiare din culisele cunoscutului bordel televizat de la Capatos. Conform acestora, s-ar părea că vestita canapea din studio nu este aceeși la fiecare emisiune. Motivul? Aceasta este arsă și înlocuită după fiecare ediție , spălarea și dezinfectarea dovededindu-se ineficiente în înlăturarea bolilor și bacteriilor lăsate în urmă de invitați.

“Am luat la rând toate spălătoriile din București, dar degeaba. Niciuna nu a reușit să scoată toate bolile, bacteriile, microbii, gândacii, păduchii sau gunoaiele rămase de la invitați. De fapt, chiar am fost interziși în majoritatea spălătoriilor, pentru că, după fiecare spălare, angajații se trezeau cu hepatită, malarie, Ebola, dar și toate bolile cu transmitere sexuală”, spune Dan Capatos.

Acesta a apelat la o soluție extremă. “Am încheiat un contract cu un crematoriu din Siberia, ca să ardem fiecare canapea. Ne-au cerut o grămadă de bani, având în vedere periculozitatea transportului, dar și gradul extrem de poluare rezultat în urma arderii unei canapele. Din păcate, e singura soluție”, a mai declarat Dan Capatos.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Luchian
7 noiembrie 2014 08:11

Alte articole

Vezi mai mult