Secretele drobului. Vrei să ţină mai mult? Fă-l din homari şi pune sare roz de Himalaya

Uită tot ce ştiai despre drob! Deşi preparatul e tradiţional românesc, există variante făcute cu alte ingrediente, care îţi asigură un răsfăţ mult mai intens. Anul acesta, în loc de organe de miel se recomandă să-l faceţi cu homari, iar prapurele poate fi înlocuit cu prosciutto, sau bresaola. Nu uitaţi sarea roz de Himalaya, doar aceasta păstrează textura fermă a homarului din drob!

“Anul trecut am fost de Paşti la cumnatul meu şi ne-au dat să ciocnim ouă roşii de struţ, apoi ne-au invitat în jacuzzi, pe care îl umpluseră cu caviar şi şampanie. Pasca o făcuseră cu Camembert. Anul ăsta vor veni ei la noi şi vreau să le fac ceva special. Voi încerca reţeta de drob din homari şi la desert un tort de îngheţată din catalogul special Lidl de Paşti“, declară Elena T, din Bucureşti.

Cei care vor să-şi uimească invitaţii pot găsi inspiraţie în catalog, sau în secţiunea Deluxe din magazinele Lidl. Cei care sunt mai miloşi şi nu vor să mănânce miel pot cumpăra cerb, dar, atenţie, trebuie să mergeţi cu o sacoşă mai mare.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

2 aprilie 2015 11:52
Citește mai mult despre: catalog creveti Deluxe drob homar inghetata Lidl Paste

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult