Eşti un tânăr între 18 şi 35 de ani şi ţi-ai instalat aşa-zisele “detectoare obligatorii de gaze”? Ai mare grijă unde fumezi! După cum au constatat zilele acestea mulţi români, acestea nu simt doar scăpările de gaz metan, ci şi alte mirosuri, fiind programate să cheme poliţia la cea mai mică urmă de marijuana în aer.

cheloo_detectorul_de_gaze.jpg

Mai mult decât atât, atunci când simte aroma greoaie a canabisului, detectorul se activează discret, fără să piuie ca în cazul unei probleme la ţeava de gaze. “Mi-am făcut un cui în bucătărie. În nici două minute, m-am trezit cu doi poliţişti la uşă. WTF, man! Am scăpat cu avertisment, dar mă întrebam cum naiba de m-au ginit tocmai pe mine. M-am prins că a fost detectorul de gaze, că fluiera şi se făcea că se uită în altă parte. Pe bune”, mărturiseşte Ombladon de la BUG Mafia, printre primele victime ale parteneriatului secret dintre Distrigaz şi Poliţia Locală.

“Mi se pare o încălcare a intimităţii treaba asta cu detectoarele, mai ales că nu scria nicăieri că fac şi aşa ceva. Pe de altă parte, e bine că nu-s zgomotoase. Altfel, la ora asta eram toţi surzi în bloc”, spune un locuitor din cartierul Pantelimon, ţesălând cu blândeţe un inorog pe balcon.Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Monday, 24.04.2017 17:23 Monden

National Cinematografic