Se bănuia de mult că Borcea nu este un simplu om, dar acum avem și confirmarea oficială. Un medic a povestit că fostul acționar dinamovist a fost înzestrat de la natură cu ceva la care orice femeie visează: Cristi Borcea nu are degete la mâini, ci 10 penisuri - mici, ce-i drept, dar perfect funcționale.

borcea_pelinel_maini_blurate.jpg Se explică astfel de ce Cristi Borcea este practic irezestibil în ochii oricărei femei sau de ce e atât de eficient în făcut copii. Sau de ce Valentina Pelinel e efectiv înnebunită să-l țină de mână pe Borcea, indiferent unde se află. 

Cristi Borcea are însă și dureri de cap de pe urma superputerii lui. De exemplu, el trebuie să fie foarte atent când se spală pe mâini, pentru că dacă se freacă prea mult cu săpun pe ele riscă să stropească peste tot. El nu poate nici cânta la pian când vrea, pentru că uneori pur și simplu nu are degetele destul de ferme.

Dar povestea lui este cu siguranță suficient de interesantă încât să le atragă atenția producătorilor de la Hollywood. Filmările la o peliculă inspirată din viața lui Cristi Borcea au început deja: filmul se va numi ”Cristi Penishands” și-l va avea pe Johnny Depp în rolul principal.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Monday, 24.09.2018 20:59 Monden

National Cinematografic