Secretul lui Cristi Borcea! La mâini nu are degete, ci 10 penisuri mici

Se bănuia de mult că Borcea nu este un simplu om, dar acum avem și confirmarea oficială. Un medic a povestit că fostul acționar dinamovist a fost înzestrat de la natură cu ceva la care orice femeie visează: Cristi Borcea nu are degete la mâini, ci 10 penisuri – mici, ce-i drept, dar perfect funcționale.

Se explică astfel de ce Cristi Borcea este practic irezestibil în ochii oricărei femei sau de ce e atât de eficient în făcut copii. Sau de ce Valentina Pelinel e efectiv înnebunită să-l țină de mână pe Borcea, indiferent unde se află. 

Cristi Borcea are însă și dureri de cap de pe urma superputerii lui. De exemplu, el trebuie să fie foarte atent când se spală pe mâini, pentru că dacă se freacă prea mult cu săpun pe ele riscă să stropească peste tot. El nu poate nici cânta la pian când vrea, pentru că uneori pur și simplu nu are degetele destul de ferme.

Dar povestea lui este cu siguranță suficient de interesantă încât să le atragă atenția producătorilor de la Hollywood. Filmările la o peliculă inspirată din viața lui Cristi Borcea au început deja: filmul se va numi ”Cristi Penishands” și-l va avea pe Johnny Depp în rolul principal.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
24 septembrie 2018 18:59
Citește mai mult despre: borcea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult