Secretul lui Mihai Trăistariu. Ca să nu-şi mai arunce şosetele prin casă, le ţine în chiloţi

În sfârșit, s-a aflat secretul umflăturii din chiloții lui Mihai Trăistariu: e de la șosete. Dacă alte femei cheltuie sume exorbitante pentru operații de schimbare de sex care să le aducă o umflătură în chiloți, Mihai a găsit o soluție infinit mai ieftină: pur și simplu își ține șosetele în chiloți, ca să le aibe întotdeauna la îndemână.

”Rezolv două probleme printr-un singur gest”, s-a lăudat singur Mihai Trăistariu. ”Știu tot timpul unde îmi sunt ciorapii și par un bărbat extrem de dotat în selfie-urile în chiloți pe care mi le fac. Și având în vedere că în poze nu cânt, deci nu mi se aude vocea de femeie, sunt mult mai credibil în rolul de bărbat. Tot mai multă lume mă crede unul.”

Pentru că are momente în care vrea să pară un bărbat extrem de dotat, Mihai Trăistariu ajunge să-și bage în chiloți și multe alte obiecte. ”Pentru că oricum nu găsesc niciodată ce caut în poșetă, am început să-mi țin în chiloți și alte obiecte, nu doar șosete”, spune Trăistariu. ”Îmi țin acolo și rujuri, tampoane sau farduri, lucruri pe care orice femeie trebuie să le aibă întodeauna la îndemână. E extrem de eficient.”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Calin
16 februarie 2017 19:02

Alte articole

Vezi mai mult