„Secretul unei căsnicii de durată”

Ca începător într-ale căsniciei, nu puteam să ignor o ştire cu titlul: „Află secretul unei căsnicii de durată!”. Nici nu a mai contat că ştirea e apărută în CanCan. Un astfel de titlu e pentru bărbatul căsătorit mai ceva decât Biblia pentru fanaticul religios.

Ceea ce-i uneşte pe bărbaţii căsătoriţi e că niciunul dintre ei n-are habar ce e aia căsnicie şi cum se întreţine. Închizi ochii şi speri la cât mai bine, ăsta e nivelul maxim de implicare de care poţi da dovadă ca bărbat. De aia nu o să auzi niciodată un bărbat cerând sfaturi unui alt bărbat în probleme ce au treabă cu căsnicia. Pentru că nici celălalt nu ştie nimic şi, plus de asta, chiar dacă printr-un miracol ar ştii ceva, tu nu ai fi în stare să înţelegi despre ce dracu’ vorbeşte ăla.

Intru aşadar pe text plin de curiozitate, dar mi-am luat-o în bot direct. Textul începe diabolic: „Secretul unei căsnicii de durată, constă într-un calcul matematic!” Abia ce am scăpat de coşmarurile cu profa de mate, care vine să-mi dea extemporal sau să mă scoată la tablă, iar ăştia mă iau cu calcule matematice! De virgula pusă aiurea nu mai zic nimic, că e text de tabloid.

Eu n-am înţeles nimic din text, decât că „secretul” aparţine unui profesor australian. Priviţi minunăţie de text:


Acum stau şi mă întreb: care-i ăl mai mare prost, australianul care a scos imbecilitatea asta, sau redactorul de la CanCan care a pus botul şi a publicat „formula”?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
11 februarie 2010 16:20
Citește mai mult despre: CanCan casnicie secret studiu tabloid

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult