Şefu’ la gospodari! Nuţu şi-a luat elefant, să-i sufle în butoiul cu varză

Like a boss! Nuțu Cămătaru nu vrea să-și murdărească mustața cu moare de varză, așa că și-a cumpărat un elefant ca să-i sufle în butoaiele puse în beci la murat. Nuțu are atâtea butoaie, că elefantului aproape că i-a degerat trompa de cât a suflat în ele. Totuși, elefănțelul nu se dă bătut, pentru că nu e bine să-l superi pe Nuțu, care ar putea da drumul la tigri dacă îl enervezi.

Zilnic, din beciul lui Nuțu nu se mai aud doar urletele datornicilor cărora li se taie degetele pentru întârzieri la plata ratelor, ci și fornăitul puternic al elefantului suflător. Apropiații lui Nuțu îi laudă zeama de varză: ”E limpede, mai limpede decât faptul că la orice amanet se aduc doar lucruri furate”.

Nuțu a declarat că preferă elefanții indieni pentru varză, pentru că elefanții africani au urechile prea mari și se face curent când dau din ele. Atunci când elefantul obosește, Nuțu se bazează pe datornici, pe care îi pune să sufle în furtun. Există zvonuri că Nuțu folosește varza murată ca să facă sarmale cu carnea de pe degetele datornicilor, dar se știe că astea sunt povești, că el dă degetele la tigru ca recompensă când face singur la litieră.

Scris de Ionut
9 noiembrie 2021 23:23
Citește mai mult despre: elefant Nuțu varză

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult