Excelența sa Marele Șef Kahuna, stăpânul tărâmurilor de la Miazăzi, Mare Lemur și Binecuvântat al Spiritelor din Magadascar a notificat Ministerul de Externe în privința extrădării primarului Mazăre, mai exact în felul în care îl dorim livrat. Acesta ne-a întrebat dacă avem nevoie de tot primarul pentru extrădare sau e suficient doar capul, pentru identificări.

mazare_bastinasi_madagascar.jpg

„Este o perioadă dificilă în țara noastră acum, intrăm imediat în iarnă și avem nevoie de provizii. Deși este cam ațos, primarul dumneavoastră ar putea fi o adiție importantă cămărilor noastre dacă-l punem în oțet cu un pic de frunze de eucalipt, să mai condimentăm și noi mâncarea. Plus că bucătarul nostru e interesat de gastronomia aia est-europeană cu care vă tot lăudați”, a transmis excelența sa. 

Conform protocoalelor internaționale, pentru identificarea unu primar condamnat este suficient capul și o mână, pentru amprente, dar autoritpțile din Madagascar spun că tocana nu iese la fel de bine cu o singură mână. „Dacă pui mâna de la alt alb se schimbă gustul, poate niște primitivi care voi nu-și dau seama, dar aici, unde avem o cultură gastronomică deosebită nu se cade”.  

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Saturday, 11.05.2019 14:50 Monden

National Cinematografic