Șeful DSP Iași, dr. Dani Mocanu, siderat de scandalul cu Emy dansatoarea

Lumea medicală începe să se ralieze în fața atacurilor tot mai dese și injuste venite din partea mass-media. Chiar azi dr. Dani Mocanu, șeful DSP Iași a intervenit în cadrul conferinței sale de presă și a comentat subiectul cu Emy Dansatoarea, angajată recent la DSP București.

„Atenție, 112, sunați că vin după voi și peste voi o să plouă cu gloanțe de calibrul nouă. Peste tot unde mă duc aud numai vorbe rele. Vă întrebați cu ce mă ocup și de unde am putere. Așa și cu fata asta. Tot ce pot eu să vă spun e că am riscat mereu, vă fac pielea de găină dacă vă spun tot ce fac eu”, a avertizat doctorul Mocanu.

Acesta a spus că manelista de la București nu trebuie judecată prin prisma meseriei sale sau pentru că n-o suportă: „Voi, ziariștii, influencerii, oamenii de pe Facebook, nu o haliți, dar o discutați, vi se umflă mușchii când o criticați. Comentați în fața unui monitor ca și cum fata ar fi un infractor. N-a legat pe nimeni și nici eu n-o s-o fac, nu sparge magazine și nu dă în cap”, a explicat Dani Mocanu.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
20 noiembrie 2020 11:11

Alte articole

Vezi mai mult