Șeic arab, implicat în cinci procese de divorț

Un șeic arab trebuie să facă în perioada asta o grămadă de drumuri la tribunal, deoarece se află în proces de divorț cu cinci dintre jumătățile sale. El se plânge că femeile l-au nenorocit și, prin urmare, vrea să scape de o parte din ele.

Neînțelegerile au apărut, se pare, din cauza geloziei. Femeile îi reproșează arabului că le-a scos simultan în oraș, la o cină romantică în opt, dar nu le-a lăsat pe toate să stea la aceeași masă cu el. Cinci dintre neveste au mâncat la două mese vecine, la care încă mai erau locuri. Mai enervant era că, de fiecare dată când una dintre ele se întorcea spre șeic ca să audă ce mai spune, bărbatul îi bătea obrazul că trage cu urechea. La sfârșit, șeicul i-a zis chelnerului să aducă nota de plată la altă masă, acolo unde era soția cu banii.

Scârbit de scandaluri, șeicul le-a mărturisit unor prieteni că nu-i de el căsnicia. Bărbatul a jurat să rămână doar cu cele două neveste care i-au rămas și să nu se mai însoare, deoarece nu vrea să-și piardă libertatea de a sta la bere în oraș până la ce oră vrea.

Scris de TNR
14 iunie 2011 09:18

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult