Şeicii arabi ocolesc anul ăsta Poiana Braşov! Petrolul s-a tot ieftinit și nu-şi mai permit

Vești proaste pentru cea mai scumpă stațiune turistică din lume, Poiana Brașov, supranumită și „Giuvaerul bogaților”. Din cauza prețului scăzut la petrol prea puțini șeici își permit să-și mai facă vacanța la munte, preferând destinații mai „de săraci” cum ar fi St. Moritz din Elveția. 

„Nici dacă-mi vând toate cămilele nu-mi permit două zile în Poiană. Pe vremuri mă mai descurcam, mai vindeam două petroliere, mă mai imprumutam de la tata și aveam de distracție”, a declarat Habib al-Sharshaf, vice-emir al Qatarului și al 17-lea în linia de succesiune la tron. Acesta spune că regretă că nu poate veni pentru că, deși camera de hotel era foarte scumpă, femeile sunt printre cele mai ieftine. 

Alți șeici s-au reorientat spre oferte avantajoase. Astfel, excelența sa Alawi ben Pagadi Iusuf bin Laden, prințul moștenitor al tronului din Abu Dhabi, a reușit să cumpere un sejur la jumătate de preț de la fostul director al spitalului Malaxa, Florin Secureanu. „Ghiaurul mi-a spus că nu poate să meargă anul ăsta în Poiană și mi le-a dat mie cu reducere. Abia aștept să umilesc colegii mei din Emirate când le voi arăta poze cu mine pe pârtia Roșu sau la un ceai la Kanzel”, a spus acesta. 

13 decembrie 2016 16:40
Citește mai mult despre: Poiana Braşov seici

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult