Selly explică de ce gonea cu 236 la oră: „Avea Dorian Popa nevoie de iarbă URGENT!”

Influencerul Selly recunoaşte că a greşit, dar are o explicaţie foarte bună pentru goana dementă de pe autostradă! Prins cu 236 km/h, acesta susţine că se grăbea să-i aducă droguri celuilalt influencer, Dorian Popa, pe care îl mânca pielea în ultimul hal după nişte marijuana zemoasă.

„Nu mă înţelegeţi, regret ce am făcut, dar câţi dintre noi nu ar face acelaşi lucru când un prieten are aşa mare nevoie de nişte ceambalambă jamaicană calitatea I? Eram cu el la telefon, plângea ca un pui de pisică, ţi se rupea inima, nu alta. ‘Selllyyyy, adu-mi şi mie un cuuuui, trăi-ţi-ar followerii’, fix aşa făcea, să fiu al naibii”, a explicat Selly.

„Li s-a cam urcat la cap acestor vedete de pe internet. Şi eu pot să zic că mă grăbesc să îi duc zipuleţu’ cu buruiană magică unui prieten pofticios, dar asta înseamnă că nu mai există nicio regulă de circulaţie? Un milion de likeuri nu te fac copil de parlamentar, Selly”, a răspuns un reprezentant al Poliţiei, hotărât să restabilească ordinea pe şoselele patriei.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
25 martie 2024 16:53
Citește mai mult despre: dorian popa influenceri selly

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult