Șerban Huidu va prezenta emisiunea Cronica Enoriaşilor pe Trinitas TV

Oferta a venit din partea postului patronat de BOR, care are un spaţiu liber în grila de programe fix înainte de vecernia de miercuri. Patriarhia i-a propus lui Huidu să fie gazda unei emisiuni de divertisment creştin-ortodox, în care să facă mişto de bâlbele preoţilor care se mai încurcă uneori la slujbe.

Cronica Enoriaşilor are un format dinamic foarte cunoscut. Huidu şi co-prezentatorul său, călugărul Mihai Nuieluşă, vor purta pe cap câte o aură simbolică, de sfânt. Un alt personaj important este părintele Cătălin Răspopitu`, care va merge pe la diverse parastase ca să facă caterincă de morţi.

Cea mai importantă rubrică a emisiunii este „Top Cruciuliţă”, un clasament al celor mai stupide replici care s-au spus în Postul Mare. Nu vor lipsi nici scenetele biblice, în care Huidu şi colegii săi vor interpreta diferite personaje amuzante din Biblie. Asistente de platou vor fi două măicuţe simpatice, cărora Huidu le spune mereu „Măicuțele, dans!”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
1 noiembrie 2011 13:11

Alte articole

Vezi mai mult