Sergiu Nicolaescu a recunoscut public că este un regizor mediocru

Cunoscutul regizor a făcut declarația șoc în timpul emisiunii lui Măruță, de pe PRO TV: „Știu că nu am deloc talent, dar ce să fac? Credeți că mie îi convine? Mai suportați-mă puțin, că am trecut deja de 80 de ani și nu cred că o mai duc mult.”

Sergiu Nicolaescu a recunoscut că este un regizor mediocru, care nu a realizat niciun film bun și s-a învârtit toată cariera printre clișee. El este de părere că grandomania de care suferă i-a dăunat enorm, deoarece n-a reușit niciodată să fie critic cu propriile filme și să le dea foc în curtea din spatele casei, asistat de un câine senil pe care în prealabil l-a legat ca să nu pună botul pe benzină.

“Ascultați ce vă spun, eu trăiesc o mare dramă. Toată viața am avut impresia că sunt un talent extraordinar, care s-a întrupat pentru a fermeca oamenirea cu cadrele lui unice. Mi-am revăzut acum filmele și mi-am dat seama că nu e așa. Multe sunt niște porcării sinistre. Mă văd nevoit să admit că nu am pic de talent. Cred că sunt primul regizor din istoria cinematografiei care este capabil să recunoască așa ceva. Măcar pentru asta ar trebui să intru în Hollywood Hall of Fame.”

Sergiu Nicolaescu a mai spus că vrea să facă un film despre drama de a fi un regizor slab în lumea contemporană. “Până atunci, am treabă însă”, a adăugat cineastul. „Am acum în lucru un scenariu despre nunta lui Cristi Borcea, care mi s-a părut ceva deosebit. M-am gândit deja la cine o să-l joace pe Cristi Borcea: Gigi Becali.”

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
30 august 2011 08:21

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult