Sergiu Nicolaescu a strâns bani pentru a-i ajuta pe regizorii netalentaţi

Celebrul regizor român, în vârstă de 80 de ani, a organizat o strângere de fonduri pentru a le da o mână de ajutor acelor regizori români care nu au nici pic de talent. Evenimentul, intitulat „Cu mâinile pline de bani”, a strâns laolaltă oameni din lumea filmului prost, câţiva actori cabotini, sunetişti surzi şi pe Ioan Cărmăzan.

În deschiderea evenimentului, Sergiu Nicolaescu a ţinut un discurs emoţionant despre cum e fii un regizor fără talent: „Eu am avut mult noroc. Făceam filme proaste unul după altul, scoteam şi trei filme nasoale pe an, plus că mai şi jucam în rolul principal. Acum vreau să ajut şi eu pe alţii să facă filme proaste. Ştim cu toţii că un regizor talentat poate face un film cu bani puţini, însă un regizor fără talent are nevoie de mari sume de bani pentru a face un film ridicol.”

Din păcate, lumea cinematografiei este foarte dură cu regizorii fără talent, iar ei au nevoie de sprijin. Organizatorul evenimentului, Sergiu Nicolaescu, a delcarat pentru TNR: „Am strâns 520 de mii de euro, bani suficienţi pentru un scurt-metraj plictisitor. Există deja şi un scenariu infantil pe care vrem să-l promovăm, aşa că vom finanţa un tânăr regizor fără talent ca să facă un film de tot rahatul. Acest film ar putea să fie al doilea Orient Express!”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
28 octombrie 2010 14:52

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult