Probleme mari și în showbiz-ul românesc, generate de scandaluri de hărțuire sexuală cu specific local. După ce House of Cards a fost suspendat pentru că Kevin Spacey e pedofil, și filmările la serialul Las Fierbinți au fost suspendate, după ce asupra actorului Mihai Bobonete planează suspiciuni serioase de bestialitate. Acesta ar fi atins într-un loc indecent un porc în timpul filmărilor, adresându-i și cuvinte porcoase.bobonete_las_fierbinti_porc.jpg

Microfoanele din platou au înregistrat accidental ce i-a spus Bobonete purcelului Lică: ”Mânca-ţi-aş pulpa ta de groştel, ce te-aş molfăi. Ce-aș băga furculița în tine, pulposule”, lucru confirmat de un figurant, care spune că Bobonete se uita la porc cu o dorință perversă în privire.

O actriță spune că Bobonete a chemat-o de mai multe ori în camera lui, să-i arate jumările. Aceasta ar fi fost obligată să mănânce jumări, că altfel pierde rolul. ”Toți știau ce se întâmplă. Bobonete venea mereu cu untură pe mustață. Mie mi-a dat un caltaboș și mă simt vinovată, dar eram tânără și săracă și venea Crăciunul”, spune colega lui Bobonete.bobonete_las_fierbinti.jpg

Totul a culminat când Bobonete ar fi rămas 20 minute singur în cocina lui Lică și doar cei mai perverși oameni își pot imagina ce-a fost acolo. Colegii din serial dezvăluie și alte lucruri despre Bobonete. Unuia din ei, Bobonete i-a arătat penisul, ca să-i distragă atenția și să poată să-i fure sandvișul.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Sunday, 05.11.2017 08:56 Monden

National Cinematografic