Serialul Las Fierbinţi se suspendă, pentru că Bobonete a atins indecent un porc în timpul filmărilor

Probleme mari și în showbiz-ul românesc, generate de scandaluri de hărțuire sexuală cu specific local. După ce House of Cards a fost suspendat pentru că Kevin Spacey e pedofil, și filmările la serialul Las Fierbinți au fost suspendate, după ce asupra actorului Mihai Bobonete planează suspiciuni serioase de bestialitate. Acesta ar fi atins într-un loc indecent un porc în timpul filmărilor, adresându-i și cuvinte porcoase.

Microfoanele din platou au înregistrat accidental ce i-a spus Bobonete purcelului Lică: ”Mânca-ţi-aş pulpa ta de groştel, ce te-aş molfăi. Ce-aș băga furculița în tine, pulposule”, lucru confirmat de un figurant, care spune că Bobonete se uita la porc cu o dorință perversă în privire.

O actriță spune că Bobonete a chemat-o de mai multe ori în camera lui, să-i arate jumările. Aceasta ar fi fost obligată să mănânce jumări, că altfel pierde rolul. ”Toți știau ce se întâmplă. Bobonete venea mereu cu untură pe mustață. Mie mi-a dat un caltaboș și mă simt vinovată, dar eram tânără și săracă și venea Crăciunul”, spune colega lui Bobonete.bobonete_las_fierbinti.jpg

Totul a culminat când Bobonete ar fi rămas 20 minute singur în cocina lui Lică și doar cei mai perverși oameni își pot imagina ce-a fost acolo. Colegii din serial dezvăluie și alte lucruri despre Bobonete. Unuia din ei, Bobonete i-a arătat penisul, ca să-i distragă atenția și să poată să-i fure sandvișul.

Scris de Ionut
5 noiembrie 2017 08:56
Citește mai mult despre: Bobonete Las Fierbinţi porc scandal

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult