Sexul e ușor! Macho adevărat e ăla care poate convinge orice femeie să-i facă ciorbă

E plină țara de bărbați macho care pot să agațe orice femeie cum e Bucureștiul de șobolani dar puțini sunt aceia care știu ce înseamnă să fii cu adevărat un bărbat fatal. Să faci sex cu o femeie e ușor, mai ales în zilele noastre, când s-au emancipat și ele și nu trebuie convinse prea mult. Adevărata provocare e s-o convingi pe femeie să-ți facă o ciorbă.

„Toată lumea vorbește despre sex de parcă ar fi mare șmecherei. Păi sex fac și oile, și asta nu înseamnă că-s mega-fericite! Plus că un sex ține câteva minute, dacă ai noroc, pe când o oală cu ciorbă chiar și câteva zile”, explică Marcel Constantin, un macho din Berceni. Acesta se laudă cu performanțe sexuale uluitoare, spunând că a adus în bucătăria sa până acum zeci de femei.

„Trebuie să ai ceva școală în tine s-o convingi pe femeia ta să facă ce poate campioana mea. Știi cum e când mă duc la muncă și-mi pun colegii să-mi miroasă degetele, zic, uite, aseară am fost cu o moldoveancă din nord, mi-a tras o rădăuțeană de mă ling și acuma pe buze”, povește Marcel. Acesta a precizat că bărbații chiar își apreciază colegul care este atât de macho, că mai vine câteodată cu caserola la birou și împarte și cu toți ceilalți.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
8 octombrie 2019 11:10

Alte articole

Vezi mai mult