Sexul e ușor! Macho adevărat e ăla care poate convinge orice femeie să-i facă ciorbă

E plină țara de bărbați macho care pot să agațe orice femeie cum e Bucureștiul de șobolani dar puțini sunt aceia care știu ce înseamnă să fii cu adevărat un bărbat fatal. Să faci sex cu o femeie e ușor, mai ales în zilele noastre, când s-au emancipat și ele și nu trebuie convinse prea mult. Adevărata provocare e s-o convingi pe femeie să-ți facă o ciorbă.

„Toată lumea vorbește despre sex de parcă ar fi mare șmecherei. Păi sex fac și oile, și asta nu înseamnă că-s mega-fericite! Plus că un sex ține câteva minute, dacă ai noroc, pe când o oală cu ciorbă chiar și câteva zile”, explică Marcel Constantin, un macho din Berceni. Acesta se laudă cu performanțe sexuale uluitoare, spunând că a adus în bucătăria sa până acum zeci de femei.

„Trebuie să ai ceva școală în tine s-o convingi pe femeia ta să facă ce poate campioana mea. Știi cum e când mă duc la muncă și-mi pun colegii să-mi miroasă degetele, zic, uite, aseară am fost cu o moldoveancă din nord, mi-a tras o rădăuțeană de mă ling și acuma pe buze”, povește Marcel. Acesta a precizat că bărbații chiar își apreciază colegul care este atât de macho, că mai vine câteodată cu caserola la birou și împarte și cu toți ceilalți.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

8 octombrie 2019 11:10
Citește mai mult despre: ciorba

Alte articole

Vezi mai mult