Sexul vinde! Şeful Netflix a văzut filmul cu episcopul de Huşi şi a comandat 3 sezoane

Netflix ar putea începe producția primului serial românesc cu sex și bătaie care, spre deosebire de alte seriale românești, ar putea avea și succes internațional. Șeful Netflix România, Decebal Smith, a văzut și el filmul porno cu episcopul de la Huși și a zis că e un pilot bun și promițător.

„Am comandat deja producția a trei sezoane din acest promițător serial. Are de toate, sex, violență, șantaje, trio-uri amoroase și, mai ales, mafie. Publicul își dorește de mult un serial cu mafioți ca pe vremuri iar unul care să vorbească despre Biserica Română pare extrem de potrivit”, a declarat șeful Netflix, care crede că acest serial va avea un succes mai mare decât Game of Thrones.

Acțiunea serialului va avea loc într-un tărâm înapoiat, foarte asemănător cu Moldova de astăzi, în care oamenii cred în magii, farmece și ființe supranaturale și duc constante războaie între triburi. În acest loc unul din liderii spirituali este prins făcând sex anal cu alți lideri spirituali, ceea ce stârnește supărare printre ceilalți lideri spirituali care sutn întrerupți din ritualul zilnic de sex anal ca să nege că ar face sex anal între ei.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

19 iulie 2017 11:07
Citește mai mult despre: episcop husi Netflix

Alte articole

Vezi mai mult