Sfânta casetă cu muzică de sărbători a fost adusă de la Ierusalim

Ca şi în anii trecuţi, un sobor de preoţi şi DJ de radio a plecat ieri seara spre Ierusalim, cu un avion sfinţit, pentru a aduce caseta cu muzică ce se va auzi în toate mall-urile şi pe toate radio-urile până de Anul Nou.

Caseta a fost transportată într-o raclă de aur în formă de dublucasetofon Internaţional, cu beculeţe multicolore şi vitralii creştine. „Aşa cum e tradiţia la români, începând de astăzi, toată lumea va asculta aceeaşi muzică pe orice radio, în orice mall sau în orice restaurant, să li se aducă aminte că vine naşterea domnului şi Anul Nou”, a explicat MC Nectarie, preafericitul DJ oficial al BOR.

Cele câteva melodii, din repertoriul local şi internaţional, vor fi ascultate „pe repeat” în toate spaţiile publice. Cuvioşii care vor dori să asculte şi în casă aceeleaşi melodii, de la „Jingle Bells Rock” la „Leru-i ler”, sunt sfătuiţi să cumpere doar acele melodii care au holograma patriarhiei.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
3 decembrie 2012 17:12

Alte articole

Vezi mai mult