Sfânta Parascheva se alătură campaniei #MeToo: ”În fiecare an mă pupă 300.000 de libidinoşi!”

Campania de pe Facebook, pornită de actrițele de la Hollywood abuzate și hărțuite sexual de Harvey Weinstein, se extinde și în România. Tot mai multe femei denunță libidinoșii, pe haștagul #MeToo.

Însă ce nu anticipa nimeni era o postare făcută chiar de Sf. Parascheva de la Iași, care susține că nu mai puțin de 300.000 de libidinoși o pupă în fiecare an cu forța, și asta cu complicitatea autorităților, care fie asistă nepăsătoare la abuz, fie îi încurajează, ducând mii de obsedați cu autocarele, s-o atingă și să o sărute.

Totul se petrece în văzul lumii, cu complicitatea clerului, spune Parascheva: ”Sunt înşiraţi, jandarmii se asigură că mă pupă toţi. Nenorociții de preoţi mai încasează şi bani pe chestia asta, ca proxeneţii! Am făcut plângere și la Patriarh, dar mi-a zis să tac din gură, că facem mulți bani și să mă bucur că sunt atât de căutată”, se plânge Parascheva.

”Cei mai mulți doar mă pupă, dar un moș mi-a băgat și mâna pe sub chiloți. Unii sunt culmea tupeului. Îmi zic că de ce stau ca o scândură, să mai dau şi eu din cur. Unul se atingea pe sfârcuri când mă pupa, că aşa se excită el. Patriarhul mi-a spus să mă îmbrac și eu mai atrăgător, să mai dau jos din straie, să vină mai multă lume”, a mai povestit Sf. Parascheva.

Ce e mai grav e că Parascheva susține că nu e singură. În România există sute, poate chiar mii de moaște, care sunt atinse de libidinoși în mod constant, ori asta ar trebui să se schimbe.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
18 octombrie 2017 10:33
Citește mai mult despre: libidinoși MeToo moaste parascheva

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult