Apocalipsa e aici! Semnul Fiarei s-a arătat în Secuime, unde un ungur cu 3 mustăți s-a născut în a treia oră a celei de-a treia zile de dinainte de Solstițiul de Vară, ceea ce înseamnă nimic altceva decât că Cel Rău e printre noi.

ungur_trei_mustati.jpg Semnele că această apocalipsă se întețisesă în ultimul timp în Miercurea Ciuc. Caii fornăiau noaptea, zerul se făcea singur urdă, iar câinii din sat lătrau cu accent austriac. Vecinii secuiului spun însă că miracolul nu e ceva nou: ”Bunicul acestui secui avea tot 3 mustăți și s-a născut cu o zi înainte de Trianon. Ne așteptăm la ce e mai rău”, spun secuii.

Profețiile spun că atunci când apare ungurul cu trei mustăți totul e pierdut. Dacă sunt și răsucite, e și mai rău, înseamnă că urmează ploile, inundațiile, boala și apoi cel mai probabil impactul cu un asteroid, după care se scumpește pălinca și spirtul, spun îngroziți ungurii și românii.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Monday, 22.06.2020 12:24 Monden

National Cinematografic