Toţi am păţit-o la un moment dat: acea aţă rebelă care iese din pulover, din tricou sau din vestă. Uneori e mai bine să tragem de ea sau să-i dăm foc cu bricheta, dar alteori riscăm să deşire şi mai tare, sau chiar mai rău!

E cazul şefului Isis, Homar Al-Baghdadi, care şi-a găsit sfârşitul astăzi, după ce a tras de o aţă care îi atârna din vesta cu explozibil.

isis_ata_vesta.jpg
"A fost groaznic. I-am zis 'şefu, ai grijă să nu tragi de...' şi bum! Dus a fost. Cea mai nasoală parte e că acum se laudă Trump şi americanii că i-au venit de hac, când de fapt totul e în cârca fabricii de confecţii din Bangladesh care a făcut vesta. De unde era să ştim că e detonatorul şi nu o aţă oarecare", se plânge Dristor al-Calif, aghiotantul fostului lider ISIS.

"Concluzia: mare grijă când vă atârnă aţe, mai ales când purtaţi veste cu C4 sau centuri cu dinamită", a declarat un jihadist preocupat.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Monday, 28.10.2019 18:42 Monden

National Cinematografic