Sfaturi practice: cum să te plictiseşti cu succes în vacanţă!

Vacanţa ta e prea distractivă? Nu faci decât lucruri amuzante şi interesante? Râzi cu gura până la urechi şi ai uitat total de griji? Atunci e clar că duci lipsă de plictiseală.
Iată zece sfaturi despre cum să te plictiseşti de moarte în vacanţă.

1. Vorbeşte tot timpul la telefon. Ia-ţi două telefoane cu tine, cumpără-ţi 10 mii de multe minute în reţea şi vorbeşte-le cu toţi prietenii din agendă. Sună-i şi povesteşte-le pe îndelete tot ce ai vorbit adineaori cu ceilalţi prieteni din agendă. Nu uita să-i intrebi tot timpul ce mai fac şi ce au mai făcut, chiar dacă ţi-au răspuns deja.

2. Încearcă să stai numai în casă. Nu ieşi din cameră nici în ruptul capului, nici măcar nu te îmbrăca de oraş. Dacă vrei totuşi să ieşi, pune-ţi un scăunel exact în faţa uşii şi joacă table cu un prieten, eventual sparge seminţe.

3. Numără până la o mie, cu voce tare, de cinci ori pe zi. De fiecare dată când te încurci, ia-o de la capăt.

4. Spune tuturor ce mişto a fost într-o altă vacanţă şi ce te mai distrai tu când erai la liceu. Clasa ta era cea mai zăpăcită, eraţi cei mai nebuni, vi se dusese vestea etc. Povesteşte mereu ceva din copilărie şi exagerează cât de mult poţi.

5. Fă cât mai multe fotografii şi filmuleţe absolut neinteresante. Fă mii şi mii de poze proaste, pe care nimeni n-o să le vadă niciodată. Pozează orice tâmpenie: câini care nu fac nimic, apusuri şi răsărituri gârlă, căruţe banale, scaieţi… Ai grijă să nu priveşti niciodată direct spre ceva, ci să vezi totul în ecranul telefonului.

6. Uită-te la televizor, la un sitcom românesc sau la Otv. Fii foarte atent la reclame şi încearcă să reţii câteva replici, ca să le poţi spune pritenilor ca pe nişte glume.

7. Du-te la restaurant cu prietena, dar nu încerca să legi un dialog cu ea. În schimb ascultă ce vorbesc alţii la alte mese, fii atent la ce mănâncă şi holbează-te.

8. Citeşte cu voce tare tot ce vezi scris pe stradă: reclame, bannere, firme de taxi, mărci de maşini. Nu uita să repeţi totul de trei ori, pe diferite voci.

9. Când mergi pe stradă, bate din palme, rar, cu gesturi foarte largi. Cum_sa_te_plictisesti_eficientBalansează-ţi mâinile pe lângă corp ca la gimnastică şi dă cu palma stângă în pumnul drept, sau invers, ca şi când ai pune un dop la o sticlă.

10. Atunci când vorbeşti cu cineva, insistă tot timpul ca el să vorbească serios, nu în glumă. Repetă-i mereu cuvintele „nu, serios”, „zău, pe bune acum” şi „fără mişto”. Dacă face o glumă, nu-ţi bate capul să o înţelegi. Ăştia care glumesc nu sunt tovarăşi.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
27 august 2010 12:08

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult