Sfidare la adresa hackerilor! Mihai Trăistariu s-a pozat goală şi a postat imaginile pe internet

Hackerii care au spart conturile celebrităţilor de la Hollywood pentru a sustrage poze cu acestea în ipostaze compromiţătoare au băgat spaima şi în vedetele din România. Printre ele şi celebra solistă de muzică pentru adolescente Mihai Trăistariu, care a găsit o soluţie ingenioasă pentru a fi cu un pas înaintea eventualilor hackeri: s-a pozat goală şi a postat imaginile pe internet, probabil spre disperarea şi oftica spărgătorilor de conturi.

“Am avut un şoc, văzând cum intimitatea unor colege de breaslă a fost expusă în văzul tuturor. După ce mi-am revenit, am ajuns la o realizare înfricoşătoare: că e doar o problemă de timp până ce hackerii vor ajunge şi în telefonul sau calculatorul meu, acolo unde am sute de poze dezbrăcat, mai ales cu scalpul nud. Aşa că le-am postat eu pe internet, ca să nu ajung de ruşine, precum actriţele şi cântăreţele de la Hollywood“, a declarat artista.

Mihai a trimis sute de poze nud la toate publicaţiile de presă, încărcându-le şi pe contul său de Facebook, majoritatea fanilor exprimându-şi dezgustul în mod violent, dând unlike la pagina sa.


Scris de Luchian
6 septembrie 2014 07:09
Citește mai mult despre: traistariu

Alte articole

Vezi mai mult