În timp ce toată lumea condamna Biserica pentru refolosirea linguriţei de împărtăşanie, participanţii la petrecerea clandestină din Herăstrău sfidau fluierând toate normele de igienă în vigoare!

Potrivit mai multor martori, 174 de persoane ar fi folosit acelaşi card pentru a trasa liniuţele pe care le-au inhalat cu poftă pe aleile din parc.

cocaliniutecardherastrau.jpg

"Sincer, eu nu cred că există niciun risc de transmitere a virusului. Acesta nu rezistă mai mult de 5 secunde în sare de baie, iar coca îl face să plesnească instant, că e d-aia bună, direct din Peru", spune Marcel Cantacuzino zis Bossu Valută, proprietarul cardului buclucaş.

Deşi nu a împărţit amenzi la faţa locului, Poliţia i-a sfătuit pe consumatori să folosească numai carduri de unică folosinţă. "Fiecare dintre noi are în portofel zeci de carduri de la farmacii sau supermarketuri, de ce să ne expunem la riscuri inutile?", a precizat chestorul Gogu Cristi de la Brigada Droage şi Boabe.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Monday, 18.05.2020 12:05 Monden

National Cinematografic