Sharon Stone, ca la 20 de ani. Încă poate să-și desfacă picioarele!

Deși are 62 de ani, Sharon Stone se ține bine. Vedeta a fost văzută recent desfăcându-și picioarele, semn că încă are zvâc în ea, nu ca alte femei care la 62 de ani sunt cocoșate și cu pieile atârnând pe ele. Sharon Stone arată atât de bine că a claxonat-o Morgan Freeman când a trecut cu mașina pe lângă ea, în Bel Air.

Paparazzi au surprins-o pe actriță pe plaja din Malibu și au remarcat cum ridică piciorul ca să sară un gărduleț: ”Sharon Stone la vârsta ei are celulită la fel ca o absolventă de ASE de 35 de ani de la noi. Le-a dat fatala tuturor femeilor de peste 60 de ani”, spune Peter Dackshound, editor la revista Geriatry Vogue.

Festinul chiloțărelii a continuat în Malibu. Sharon Stone s-a crăcit bine pe plajă, probabil ca s-o prindă soarele și inghinal și să-i atenueze iritările de la epilare. ”Faptul că încă mai are ce să epileze la vârsta ei arată ce corp tânăr are. La noi femeile trecute de 50 de ani au chelie și în cap și în zona pubiană”, spune Gianina, cosmeticiană epilatoare.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
5 aprilie 2021 11:51
Citește mai mult despre: celulită Sharon Stone vedetă

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult