Şi-a legat bicicleta de gardul bisericii şi a găsit un bilet cu “Mulţumim pentru donaţie, fiule!”

Asta înseamnă ghinion! Un biciclist din Bucureşti care a făcut imprudenţa să-şi lege bicicleta de gardul unei biserici regretă acum gestul hazardat. Bicicleta a dispărut şi pe locul ei, lângă lanţul tăiat cu flexul, a găsit un bilet prin care preotul îi mulţumea pentru donaţie.

Bietul biciclist e cu atât mai trist cu cât la furt au asistat şi martori, care n-au intervenit. “Am văzut un bărbos călare pe bicicleta dumnealui, dar am crezut că e un hipster de-ăla. Toţi au bărbi, toţi se îmbracă ciudat, în haine negre”, spune Mioara Papuc.

Alţi martori au devenit complici: “Părintele m-a rugat să-i aduc un flex de acasă şi mi-a promis că în schimb n-o să mă mai afurisească atunci când vin beat la biserică. Parcă el nu vine beat! Că doar bem împreună la birtul din cartier”, spune Victor T, un alt martor.

Biciclistul spune că bicicleta lui a apărut imediat la vânzare pe site-ul basilica.ro: “Bicicletă mânăstirească, a aparţinut Sfinţiei Sale Părintele Arsenie Boca. 25.000 Euro, ocazie. Merită văzută! Doar pentru adevăraţii credincioşi”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
4 octombrie 2016 16:53
Citește mai mult despre: bicicleta biserica preot

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult