Încă o dovadă că grosimea buzunarului nu te face automat un cetăţean civilizat! Vecinii lui Sile Cămătaru spun că s-au săturat să calce în căcaţi de tigru şi îl somează pe interlop să strângă după animalele sale atunci când le scoate la plimbare prin cartier.

nu_strange_tigri_sile.jpg
“Suntem într-un oraş european, în anul 2018!”, spune un vecin care a preferat să rămână anonim. “E inadmisibil să nu te poţi plimba liniştit fără să te uiţi mereu pe asfalt după rahaţi de tigru. Ştii cum e să calci în aşa ceva? Intri până la glezne! Domnul Sile trebuie să înţeleagă că deţinerea unui animal de companie implică şi nişte responsabilităţi, mai ales când animalul are 200 de kile.”

“Mai demult i-am lăsat o rolă de pungi la poartă, poate-poate prinde aluzia, dar cred că le-a folosit când şi-a tranşat nişte duşmani”, spune alt locuitor din Rahova.

Sile Cămătaru se apără spunând că el are mereu făraşul la îndemână când iese la plimbare şi neagă vehement că tigrii săi ar fi sursa excrementelor de felină de pe trotuarele din cartier. “O fi doamna Popescu de la 7, aia care are vreo zece leoparzi."


We know both the art of matching people and the science of technology.

Staffing done right: +250 tech specialists and a 95% retention rate. See our current job openings!

Scris de Vasile | Monday, 02.04.2018 13:35 Monden

National Cinematografic