Silviu Mânăstire, primul crainic al Arenei Naționale care nu are nevoie de microfon

Pe microbiștii din România îi așteaptă vremuri grele! Dacă până acum, cu toată tehnologia de care dispunea, crainicul Arenei Naționale abia se făcea înțeles, deseori fiind acoperit de galerie, acum situația s-a schimbat radical. Deoarece mai mulți doctori i-au acuzat pe cei din primărie de inconștiență, aceștia au decis ca tradiționalele steaguri cu România, pe care suporterii le găseau pe scaune, să fie înlocuite cu dopuri de urechi.

“Am apelat la Silviu, pentru că știam că este singurul capabil să se facă auzit, indiferent de câți decibeli sunt pe stadion. Din start ne-a spus că el nu lucrează cu microfon și a dat o probă, doar să vedem de ce este în stare. După prima propoziție colegul se zvârcolea pe jos, pentru că îi cedase timpanul. Degeaba s-a scuzat Silviu, că doar a șoptit, pentru că omul a trebuit operat de urgență”, a menționat Nelu Ion, administrator.

Puțini știu că Silviu Mânăstire s-a făcut prima dată remarcat la nici 13 ani, la un concert Metallica, când încurajările sale, venite dinspre centrul gazonului, au acoperit rapid imensele boxe instalate de organizatori. “Îmi amintesc, ne pregăteam de Nothing Else Matters și am simțit efectiv că îmi urla cineva în ureche. Nu-l mai auzeam deloc pe James (nr. Hetfield), ci numai pe un fan care aparent ne știa versurile”, a rememorat Lars Ulrich.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
22 martie 2016 14:03

Alte articole

Vezi mai mult