Simte-te vedetă! A apărut clinica low-cost unde îţi poţi implanta un singur fir de păr

În sfârşit, chiar şi cel mai amărât chelios din România poate să se simtă ca o vedetă pentru o zi! O clinică de implanturi de păr din Turcia oferă o procedură low-cost, care constă în implantarea unui singur fir de păr, la preţul imbatabil de 5 euro. Tariful, spun medicii, include spitalizarea pentru 2 minute şi o picătură de alifie specială care ajută la prinderea firului implantat.

“Aici, la clinica Kakaolu Biskuvi Medikal, suntem de părere că un păr bogat trebuie să fie ceva accesibil pentru toată lumea, chiar dacă vorbim despre un singur păr bogat, nu neapărat 1000, 5000 sau 10.000”, spune chirurgul plastician Gügel Tarzanoglu.

“E o operaţie simplă, fără prea multe riscuri: folosind această pensetă, extragem un păr de pe fesă sau din zona inghinală, înţepăm scalpul cu un ac steril şi introducem părul în găurică. Singurul risc e să doară când smulgem firul. Pentru asta avem o infirmieră care pupă să treacă. Dar, de regulă, pacientul poate pleca direct acasă”, adaugă Tarzanoglu.

Conform parteneriatului cu magazinul de lenjerie de vizavi de clinică, primii 200 de pacienţi care se supun procedurii low-cost primesc un cupon de 15% reducere valabil pentru o gamă largă de chiloţi 100% bumbac, ca să se simtă cu adevărat ca nişte stele din lumea showbizului sau chiar ca Mihai Trăistariu.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Vasile
28 mai 2023 13:00
Citește mai mult despre: implant de par

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult