Singurul bărbat din România! S-a uitat la un meci de rugby când toţi se uitau la filmul cu prinţese şi dragoni

Încă o zi de luni, încă o zi tristă pentru România și „bărbații” din țara asta. În timp ce strămoșii noștri apărau țara cu arma în mână sau construiau poduri, apeducte și avioane cu reacție, urmașii lor, bărbații români din ziua de azi se ceartă pe internet care să dea sau să nu dea spoilere dintr-un serial cu dragoni și prințese ce se dă la televizor.

Există însă și o rază de lumină în această mare de copii, un ultim bărbat rămas pe baricade, Costel N. din București, care în această seară a preferat să dea televizorul pe un meci de rugby din campionatul galez în loc să se uite la basme. „Am, totuși, 37 de ani, deși nu se vede pe fața mea, nu mai sunt fascinat de povești nemuritoare de vreo 30. Era interesant și fain când eram mic și nu știam să mă șterg singur la cur și-mi citea bunicu din cărți, acum sunt, totuși un adult, mă uit la activități de adulți”, a declarat Costel N.

Acesta spune că preferă rugby-ul în dauna altor sporturi deoarece este un sport de bărbați la care chiar și România face performanță. „Văd oameni de vârsta mea care se uită la niște domnișoare în chiloți ce leșină de spaimă când apare câte-o echipă mai serioasă în fața lor. Dă-i în p…la mea, eu mă uit la niște bărbați adevărați care, măcar, se tot califică la campionatul mondial, unde joacă băieții mari”, a precizat dl. N.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

17 iulie 2017 18:07
Citește mai mult despre: barbati Game of Thrones

Alte articole

Vezi mai mult