Singurul bucureştean rămas în oraş în minivacanţă s-a sălbăticit şi vorbeşte cu porumbeii

Atunci când eşti uitat de oameni, doar compania animalelor te ajută să nu-ţi pierzi complet minţile! E şi cazul lui Petrache Georgian, singurul bucureştean care nu a plecat nicăieri în concediul de Sf. Maria. În prezent, tânărul de 29 de ani cutreieră străzile oraşului pustiu, mâncând conserve şi alte alimente neperisabile uitate pe rafturile magazinelor şi dresându-şi noii prieteni, porumbeii.

„Imagini surprinse din avion îl arată pe Georgian însoţit de un stol de porumbei gri, ‘guzgani’ din aceia urâţi care se cufuresc pe pervazuri”, spune Samir Liţă, antropolog aflat în vacanţă la Costineşti. „Probabil i-a domesticit, iar acum învaţă să gângurească pe limba lor. Singurătatea sa e sfâşietoare.”

Apropiaţii sărmanului Georgian nu l-ar mai recunoaşte acum: în cele aproape 3 zile de când tot restul Bucureştiului a plecat, tânărul şi-a pierdut aproape complet umanitatea – are o barbă lungă, părul vâlvoi şi e acoperit cu găinaţ din cap până-n picioare. „Aşa arăta şi înainte, mai puţin partea cu găinaţul. Au trecut, totuşi, doar câteva zile”, a declarat, printre lacrimi, mama bărbatului, aflată în concediu la Eforie.

„Zilele libere au fost anunţate cu luni bune în urmă. Cazul lui Georgian e emoţionant, dar n-avem cu ce să-l ajutăm: asta se întâmplă când un om nu-şi face rezervări din timp”, a transmis un reprezentant al Guvernului, aflat în vacanţă la Venus.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
14 august 2017 12:08
Citește mai mult despre: Bucuresti minivacanta porumbei singuratate

Alte articole

Vezi mai mult