Singurul român care a comandat un burger Chef Foa la McDonalds: Chef Foa

Hai, că a meritat o lună de reclamă pe toate canalele! Îndrăgitul lanţ de fast-food McDonald’s a anunţat astăzi, cu surle şi trâmbiţe, succesul epocal al burgerilor lui Chef Foa: o persoană a comandat un astfel de sandviş.

Potrivit comunicatului, este vorba despre însuşi Chef Foa, care a fost văzut cumpărându-şi un Chef Foa de vită de la McDrive-ul din cartierul bucureştean Rahova.

„Da, da, a fost aici Chef Foa, uite-l în parcare, acum scoate din pungă un Chef Foa şi muşcă din el. Pare că se cam strâmbă. Băieţii cu care era şi-au luat hamburgeri obişnuiţi. Nu păreau foarte impresionaţi că prietenul lor are un burger cu numele lui”, a declarat Geani, vânzător la Mec.

„A fost OK, ce să zic, dar parcă mai bun un cheese normal. Bleah, stai că acum am dat de rucola. Cine plm pune rucola în burgeri? Io am conceput mizeria asta? Daţi-mi un cheese, vă rog”, ar fi spus Chef Foa, încununând o lungă tradiţie a campaniilor agresive pentru nişte tâmpenii care probabil, dacă ar fi bune şi ar vrea cineva să le mănânce, ar fi intrat direct în meniul obişnuit al restaurantului.

Scris de TNR
19 aprilie 2022 15:23
Citește mai mult despre: burgeri chef foa

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult