Din simplu corporatist a ajuns eroul unei ţări întregi! Aurel Georgescu, singurul român care nu a reuşit să fenteze munca astăzi ca să facă punte între weekend şi 1 Mai, spune că e foarte bucuros că restul ţării se distrează şi pentru el.

singurul_roman_la_munca.jpg
"Am venit la muncă, normal, doar e zi lucrătoare. Toţi colegii m-au sunat să mă felicite că ţin firma în picioare!", spune Aurel. "Le-am zis să bea o limonadă şi pentru mine şi nu ştiu de ce majoritatea au izbucnit în râs."

"Sigur, aş fi putut şi eu să-mi iau liber şi să mă duc la Jupiter sau unde e toată lumea acum, dar cine o să râdă la urmă, când vine şeful şi zice 'Bravo, Aurel, ai fost cel mai harnic şi anul ăsta, poftim 3 jetoane de cafea primă de Crăciun'?"

Câţiva colegi ai lui Aurel spun că îl admiră atât de tare încât s-ar putea să-şi ia liber şi miercuri ca să ridice un pahar în cinstea lui.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Monday, 30.04.2018 11:47 Monden

National Cinematografic