Singurul român pe care nu-l înjurase Banciu s-a prezentat singur la B1: ”Nu mai suportam stresul”

Cunoscutul jignitor profesionist Radu Banciu, care prezintă şi o emisiune la postul B1, a avut parte de o vizită neaşteptată, imediat după încheierea celei mai recente ediţii. Din câte se pare, este vorba despre ultimul român rămas neînjurat de către omul de televiziune. Bărbatul, pe nume Robert Acrişor, s-a prezentat la uşa studioului, vizibil abătut, cu cearcăne mari sub ochi, dar şi cu buzunarele pline de medicamente antidepresive.

Acesta spune că nu a mai rezistat psihic, în anticiparea momentului în care va fi, în mod inevitabil, înjurat de Radu Banciu. “Într-o perioadă am sperat că voi scăpa de înjurături, dar, în timp, toţi prietenii şi cunoştinţele mele au fost jigniţi, pe rând, de domnul Banciu. Ştiam că e doar o problemă de timp, de aceea am intrat în depresie. Am ajuns o epavă de om, nu mai dorm nopţile, vizitez doi psihologi şi un psihiatru”, a declarat acesta, în timp ce aştepta, tremurând, ca emisiunea să se termine.

De bucurie că a ajuns, în sfârşit, la ultimul român rămas neînjurat, Radu Banciu a aruncat invenctive care nu pot fi reproduse aici decât sub această formă: “*** ** ******* ** ********** ***** ** ****** ****** * ****** ******* ** * ****** ****** de dobitoc!”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Luchian
14 martie 2014 06:03

Alte articole

Vezi mai mult