Sinistraţii de la Poli! Din cauza mâinilor îngheţate, studenţii nu se mai pot masturba

Frigul din cămine le-a dat studenţilor de la Poli rutina zilnică peste cap. Dacă în mod normal aceştia se masturbează în condiţii optime de câteve ori pe zi, de când cu scăderea temperaturilor abia dacă reuşesc să se autosatisfacă o dată pe zi. Iar asta reuşesc doar cei mai norocoşi dintre studenţi.

„Am mâinile îngheţate, degeaba o scol, că se face minusculă la prima atingere. Dacă nu îşi revine vremea repede, o să-mi stric media zilnică, de o să râdă toţi colegii de mine. Sunt atât de disperat încât am apelat la mănuşi cu un singur deget, şi nu vă zic cât de greu e. Durează prea mult şi plăcerea e aproape inexistentă, practic o fac doar din inerţie”, se plânge un student de la Automatică şi Calculatoare.

„Dar cel mai tare mă oftic”, a continuat studentul, „pentru că în ianuarie eram aproape de recordul meu din toate timpurile, iar acum, din cauza frigului n-o să mai reuşesc. Şi degeaba o să trag tare în februarie, că e lună scurtă, abia în martie mai pot spera la un nou record lunar.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
29 ianuarie 2014 11:01

Alte articole

Vezi mai mult