Sinistraților din Teleorman li se vor arunca din avion asistente TV, pe post de bărci pneumatice

Din cauză că nu dețin suficiente bărci pneumatice, autoritățile au decis să folosescă asistente TV pentru salvarea sinistraților din Teleorman. Astfel, în zilele următoare zeci de asistente TV vor fi urcate în avion și aruncate în zonele unde nivelul apei împiedică intervenția jandarmilor.

”Inițial am vrut să folosim păpuși gonflabile, dar acestea sunt mult mai scumpe decât asistentele TV. Plus că o gonflabilă mai scapă uneori aer, ceea ce în cazul asistentelor TV nu se întâmplă. Vor avea prioritate asistentele TV cu sânii mai mari, pentru că ele cnțin mai mult plastic”, spune un reprezentant al ministerului de Interne.

Prima contactată a fost Bianca Drăgușanu, care și-a dat imediat acordul pentru operațiunea de salvare a teleormănenilor sinistrați. Preventiv, Bianca a trecut pe la medicul estetician, ca să-și adauge silicon și botox. ”Acum ot susține și câte doi-trei sinistrați în același timp, fără să mă scufund”, exultă Bianca Drăgușanu.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
22 aprilie 2014 12:04

Alte articole

Vezi mai mult