Şiroaiele de pe străzi, enigmă pentru români: Se topeşte zăpada sau e Cotabiţă în turneu?

De câteva zile, şiroaiele de apă care au luat locul nămeţilor în mai multe localităţi din ţară le dau românilor de gândit. Potrivit unora, explicaţia ştiinţifică pentru torentele de pe străzi e foarte simplă, aceştia atribuindu-le topirii zăpezii, însă există şi cetăţeni convinşi că de vină ar fi cel mai recent turneu al lui Gabriel Cotabiţă.

“Vă rog să mă scutiţi de teoriile voastre nebuneşti cu zăpada şi încălzirea vremii. Asta-i o conspiraţie veche de când lumea, sunt nişte iudeo-masoni cu legături în INMH care vor să ascundă concertele lui Cotabiţă. Eu ştiu foarte bine care e adevărul. E exact ca în ‘98, când a venit Cotabiţă la zilele oraşului. Uitaţi, până aici a ajuns apa atunci”, spune un locuitor al Mizilului, arătând spre un semn crestat în tocul uşii.

“Când se topeşte pur şi simplu zăpada, nu face lac pe toată uliţa. Dar atunci când cântă Gabriel, şi îl mai bat şi reflectoarele, nu poţi ieşi din casă fără colac şi labe de înot. Eu unul mi-am făcut provizii în pod, cine ştie cât o să ţină recitalul anul ăsta”, adaugă românul prevăzător.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
12 februarie 2014 12:02

Alte articole

Vezi mai mult