Rapperul Sișu a ajuns din nou la necaz, fiind arestat în această dimineață de 450 de procurori și agenți de la DIICOT, care au descoperit asupra lui, în urma unui flagrant, două grame de Covid-19. Acesta a fost ridicat de procurorii DIICOT din fața intrării unui supermarket, unde venise să-și cumpere gem și pâine.

sisu.jpg

„Am identificat la numitul Sișu Tudor două grame de Covid, în urma inspecției făcute cu pistolul termic dar și cu alte mijloace specifice din dotare. Acesta a negat fapta, spunând că de fapt e al unui prieten infectat cu Covid, care i-a tușit în ghiozdan”, a declarat șeful brigăzii anti-drog. Acesta a atenționat că în ultima vreme foarte mulți tineri trag Covid pe nas pentru că li se pare cool sau pentru că vor să fie în asentimentul colegilor de gașcă.

Rapperul va fi trimis în arest și cantină preventivă pentru a se afla la cine a mai împărțit Covid și pe ce sume. Anchetatorii urmăresc acum și o nouă pistă cu un alt rapper celebru care e bănuit că a lăsat distribuit Covid și în liftul tău, fără respectarea condițiilor de carantină.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Monday, 18.05.2020 18:06 Monden

National Cinematografic