Când credeam că lupta din jurul tronului Moldovei nu putea deveni şi mai îmbârligată, un nou jucător îşi încearcă norocul! Iscoadele care s-au întors azi la Chişinău spun că o oaste din România se pregăteşte să treacă Prutul, în frunte cu Traian Băsescu, trei dragoni beţivi şi câţiva dothraki de încredere.

basescu_cu_3_dragoni_si_dothraki.jpg
Cunoscut pentru şuviţa blondă şi piticul său de încredere, Băsescu "cel născut din furtună" a primit asigurări că va recăpăta cetăţenia moldovenească, retrasă prin decret de actualul ocupant al tronului, Igor din casa Dodon.

"Din cele 42 de case nobiliare ale Moldovei, cele 7 care n-au emigrat sunt acum prinse într-un conflict care pare fără sfârşit. Avem guverne paralele, preşedinţi suprapuşi, fâşuri sfâşiate", explică Anatolie Varys, maestrul şoaptelor. "Venirea lui Băsescu nu poate decât să complice situaţia, mai ales dacă e însetat."

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Wednesday, 12.06.2019 18:37 Monden

National Cinematografic