Situație salvată în ultimul moment! La Electric Castle s-au montat tunuri de noroi

O ediție care se anunța dezastruoasă a fost salvată în ultimul moment la Electric Castle. Organizatorii au montat în această seară tunuri speciale, care le vor oferi fanilor din toată țara mult îndrăgitul noroi. Tunurile funționează la capacitate maximă și tranformarea zonei într-o mlaștină e o simplă formalitate.

”Pe măsură ce festivalul se apropia și prognoza dezastruoasă de vreme bună se confirma, tot mai multe persoane au început să renunțe la abonamente”, a povestit unul dintre organizatorii Electric Castle. ”Dar dacă Dumnezeu nu ține cu noi, asta nu înseamnă că trebuia să ne resemnăm. Tunurile de noroi ar trebui să asigure succesul acestui festival.”

Fanii sunt încântați, mai ales că majoritatea au venit special pentru noroi, nu pentru muzică. ”Sincer, nici nu știu cine cântă, mă interesează doar să mă tăvălesc prin noroi și să postez pe Facebook poze de aici. Iar dacă nu voi avea imagini în care mă tăvălesc prin noroi, probabil că nimeni nu mă va crede că sunt la Electric Castle”, a povestit un mare amator de noroi, venit tocmai de la București pentru eveniment.

Scris de Calin
14 iulie 2016 18:07
Citește mai mult despre: Electric Castle

Alte articole

Vezi mai mult