Slav: Bănuiam că Bianca mă înşală de când a venit acasă cu 4 boli venerice pe care nu le recunoşteam

Proaspăt divorţat, Victor Slav a decis în sfârşit să iasă la rampă cu detalii picante din viaţa sa alături de Bianca Drăguşanu! Într-o emisiune televizată, acesta a mărturisit că bănuia încă de anul trecut că este înşelat, după ce Bianca a venit acasă la o oră târzie, purtând 4 boli venerice noi, pe care Victor nu le recunoştea.

“Credeam că mă iubeşte, chiar eram destul de fericiţi împreună, dar într-o seară mi-am schimbat complet părerea despre Bianca”, povesteşte îndrăgitul meteorolog. “Am aşteptat-o până după miezul nopţii, şi când a venit, avea la ea, pe lângă bolile cu care iese de obicei, şi pe care le cunoşteam foarte bine, 4 boli noi, pe care sigur nu le avea de la mine. Toate cu transmisie sexuală.”

“Am întrebat-o de unde le-a luat. Mă gândeam că poate sunt de mult prin casă şi nu le văzusem eu, dar ea s-a fâstâcit şi a schimbat subiectul. Atunci mi-am dat seama că ceva e putred.”

“O, şi ce boli erau! Le ţin minte şi acum”, adaugă Slav. “O tricomonază cât casa, câteva şancre purulente pe care sigur nu i le dădusem eu, klebsiella şi o ciupercă ciudată, albăstruie, metalizată. Toate aveau încă mirosul altor bărbaţi. Nici acum nu-mi vine să cred. Eram căsătoriţi de aproape o săptămână.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
19 februarie 2014 16:02

Alte articole

Vezi mai mult