Şmecher cu chei BMW pe masă, umilit pe o terasă din Drumul Taberei de cineva cu abonament de metrou

Un cocalar care a vrut să se dea șmecher în Drumul Taberei a fost efectiv umilit de un altul, care cunoaște mult mai bine specificul cartierului. Primul cocalar s-a așezat la o masă pe o terasă din Drumul Taberei și a scos imediat cheile lui de la BMW, ca să impresioneze ceilalți clienți de pe terasă. La scurt timp, lângă el s-a așezat un alt bărbat, care a etalat ostentativ un abonament de metrou.

În acel moment, toate privirile admirative ale oamenilor de pe terasă s-au îndreptat spre posesorul de abonament de metrou. Acesta a fost chiar întrebat de cineva dacă cumva este străin, din moment ce este posesorul celui mai râvnit lucru pentru locuitorii din Drumul Taberei. Însă, surpriză, posesorul de abonament este bucureștean, la fel ca locuitorii din Drumul Taberei.

Cocalarul cu BMW, în schimb, a fost luat este picior. ”Un naiv, care credea că în Drumul Taberei ești șmecher dacă ai BMW”, îl persiflează un client al terasei. ”BMW poate să își ia oricine din cartier, cu adevărat șmecher este doar cineva care are un abonament de metrou. Trebuie să fii lipsit de inteligență ca să nu știi asta.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
15 mai 2015 12:05

Alte articole

Vezi mai mult